Waarom All-in-One Website?

 

Starters

Elke ondernemer wil aanwezig zijn op het internet. Terecht. Je wilt de wereld tenslotte laten zien welke diensten of producten je te bieden hebt. En hoe goed je daar in bent. 

Maar veel ondernemers beginnen klein, met vaak niets meer dan een goed idee en een hoop motivatie. 
Voor veel starters is een investering in een professionele website nog iets te veel. 

Er waren in principe twee smaken beschikbaar voor het optuigen van een website: uitbesteden (duur) of zelf maken (tijdrovend). Ontzorgd

Dit kan nu anders. Natuurlijk wil je volledige controle over je eigen website, maar zou het niet fijn zijn als iemand je al het werk uit handen neemt? Zowel op het vlak van techniek als wanneer het gaat om content, geheel ontzorgd te worden?
Dit is mogelijk met een All-in-One Website. Wij zorgen voor alles wat bij een goede website komt kijken: techniek, design en content. Het resultaat? Een professionele website, die goed werkt op alle schermformaten (responsive) en die goed gevonden wordt door de zoekmachines. 
Natuurlijk willen we een logo of een huisstijl handboek van je ontvangen. En een rudimentaire opzet van de teksten. Wij maken daar goede SEO-teksten van en plaatsen deze op de naar jouw huisstijl gemodelleerde website. 
We verwachten nu al dat jouw website een succes gaat worden. Maar natuurlijk wil je dat met eigen ogen zien. Hoeveel bezoekers komen er daadwerkelijk op jouw site? Wij laten dit meten met Google Analytics en sturen je elke maand een rapport hiervan op. Fundatie voor groei

En dan heb je een professionele website. Wij zijn ervan overtuigd dat dit je onderneming gaat helpen. Dat dit, samen met jouw harde werk en expertise, gaat zorgen voor groei. Geen zorgen, de website kan geheel met jouw onderneming meegroeien. 
Jouw professionele website is gemaakt met het populaire Drupal CMS. En wij zijn daar experts in. Dus mocht je willen uitbreiden? Of misschien een stuk maatwerk? Een koppeling met andere software? Geen probleem, jouw All-in-One Website is daar nooit te klein voor. 

Een All-in-One Website is de stabiele fundatie voor onbeperkte groei.